February 1, 2013

Introducing Hilly :)


Nejdřív bych vám chtěla sdělit, že nejsem až tak úplný blogový začátečník. Vlastním blog o kosmetice společně s kamarádkou už nějakou tu dobu. Tento blog bych ale chtěla věnovat mé další vášni, né-li větší, a to módě. Miluju nakupování, jsem shopaholik. Další věci bez kterých se neobejdu je fotografování ( i když jen svým milovaným malým digitálním foťáčkem) a můj harém kamarádek.
Celkově bych nechtěla psát jen fashion články, určitě se tu objeví  foto random nebo třeba review nějaké akce s kamarádkami. 
Myslím že na první představení je toho více než dost. Srdečně vás tu vítám a doufám, že se na můj blog budete rádi vracet. :)


First, I´d like to tell yout that I´m not a starting blogger. I´ve already got a beauty blog with my best friend for a while. But this blog I´d like to devote to my next passion - Fashion. I love shoping, I´am a true shopaholic. Next things I love is photographing ( even if I have got just a small digital camera) and my harem of friends.
I wouldn´t like to write just fashion posts, you´ll see some photo random or review of some venture with my friends.
I think that this is more than enough for first introducing. So I welcome you here and I hope you´ll enjoy it and come back.

Your Hilly :)

3 comments:

  1. Zamiluješ si to :-))

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :-) - http://luciapodmanicka.blogspot.sk/

    ReplyDelete